7 Dagen per week geopend | Reserveringen of Informatie: KLIK HIER

Eten met 10% korting?

spectaculair en onvergetlijk lekker eten in combinatie met een leuk avondje weg naar het groot kerstcircus Den Haag in de maanden december 2015 en januari 2016.

Op vertoon van uw E-ticket, normale ticket, en entree kaartje krijgt u bij Athene Palace dit jaar 10% korting op de gehele rekening. Dit geldt alleen in combinatie met uw uitgeprinte ticket en/of aan de kassa gekochte ticket plus kassabon, met de juiste recente datums erop. Oude kaartjes van de afgelopen jaren gelden niet! Voor alles geldt: Type en drukfouten voorbehouden!

Dit jaar vindt het Grote Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld. Van 19 december t/m 3 januari wordt alles uit de kast gehaald om van de voorstelling wederom een onvergetelijke belevenis te maken voor het hele gezin.

Er is geïnvesteerd in een splinternieuw tentencomplex dat optimaal bezoekerscomfort garandeert. De tent heeft de allure van een theater en vormt een integraal onderdeel van de beleving. Vanaf alle plaatsen heeft het publiek perfect zicht op de piste. De artiesten die het Groot Kerstcircus Den Haag dit jaar presenteert behoren stuk voor stuk tot de wereldtop. Onder meer een grote vliegende trapeze uit Moskou en een ‘Rad des doods’ uit Zwitserland zorgen voor sensatie.

Voor de humor zorgt Val de Fun, een clown die eerder furore maakte op het Circusfestival van Monte Carlo.

Wij hopen u in onze tent te mogen begroeten. Vergeet uw zorgen, open uw hart en geniet van internationale artiesten tijdens de editie van het Groot Kerstcircus Den Haag!

Grieks Restaurant Athene palace Den Haag


GROOT KERSTCIRCUS DEN HAAG

AP