MENU VOOR GROEPEN

PRIVATE DINING


Wilt u dineren met uw familie of met uw groep zonder overlast van andere gasten in het restaurant? Dan hebben we voor u de perfecte plek! U kunt bij ons in het achterste deel van het restaurant dineren tot en met 100 personen. Neem met ons hieronder ocntact op.

PARTICULIERE EVENEMENTEN


Athene Palace Den Haag is de perfecte locatie voor uw particuliere evenement. Of u nu een eigen priv├ędiner organiseert, verjaardagsfeest of babyshower. Ons team denkt graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken. Evenementen kunnen tot en met 180 personen. Neem met ons hieronder contact op.

ZAKELIJKE EVENEMENTEN


Athene Palace Den Haag is de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement. Wilt u uw Bedrijfsborrel, jubileum of uw zakelijke feest organiseren? Dan bent u op het juiste adres. Evenementen kunnen tot en met 180 personen. Neem met ons hieronder contact op.

CADEAUBON


Wilt u iemand verassen met een cadeaubon? U kunt bij ons langs komen om een cadeubon te halen om iemand te verassen. 

GET IN TOUCH

Athene Palace Den Haag ligt in het hartje van Den Haag aan de overkant van het witte stadhuis, naast een grootparkeergelegenheid.

LET OP! Wij nemen geen reserveringen of bestellingen aan per mail. Indien u gereserveerd of besteld heeft per mail nemen wij deze niet in behandeling.

ADRES

Kalvermarkt 42

2511 CB Den Haag

OPENINGSTIJDEN

KEUKEN

16.30u untill 22.00u

ATHENE PALACE WATERINGEN


Bezoek ook onze andere restaurant in het centrum van Wateringen. Bekijk hierondervoor meer informatie.