7 Dagen per week geopend | Reserveringen of Informatie: KLIK HIER

Speciale Dagen

Hier bij Athene palace worden ook de speciale dagen niet vergeten. Naast de officiële feestdagen zoals Pasen en Kerst, zijn er nog veel meer speciale feest- en gedenkdagen. Een paar belangrijke daarvan zijn opgenomen in onderstaand overzicht. Hier wordt bij Athene palace aandacht aan besteed. Tijdens deze bijzondere dagen is Athene Palace natuurlijk geopend.


NY

Nieuwjaarsdag

Zoals gewoonlijk is Athene Palace Restaurant geopend op nieuwjaarsdag. We serveren de eerste dag van het jaar een voortreffelijk menu. Ga het nieuwe jaar goed in! Kom gezellig bij ons langs om heerlijk te eten. Ook de nieuwjaarsgroet wordt bij ons niet vergeten.

Tijdens nieuwjaarsdag is het traditioneel druk in ons restaurant. Op tijd reserveren is daarom gewenst! U kunt hier klikken om telefonisch te reserveren


Andrea Lattutughi - DSO

Valentijnsdag

Verliefd? Verloofd? Getrouwd? Op valentijsdag mag u elkaar of uzelf eens lekker (culinair) verwennen. Dit kan het beste bij Athene palace.

Ook dit jaar maken we er bij Restaurant Athene Palace een speciale avond van. Valentijnsdag is bij uitstek ‘De’ dag om jou geliefde eens lekker mee uiteten te nemen. Dat snappen wij! Speciaal voor deze avond kunt u kiezen uit onze overheerlijke gerechten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een speciaal valentijnsdrankje.


Andrea Lattutughi - DSO

Pasen

Soms wil je voor de Pasen wat anders dan een brunch organiseren. Met Pasen is eten, en een feestelijk vrolijk gedekte tafel steeds belangrijker geworden. De ochtend voor jezelf en dan einde middags gezellig met de familie of vrienden rond de tafel bij Athene palace? Kies dan voor een heerlijk Paasdiner.

Want u weet...tijdens Pasen gaat er weer veel en lekker gegeten worden!


Andrea Lattutughi - DSO

Moederdag

Het vereren van moeders is een veel oudere traditie dan de moderne Moederdag en gaat terug op de moedercultus in het klassieke en smaakvolle Griekenland. Moederdag wordt gevierd ter ere van het moederschap. De moderne Moederdag wordt bij ons in mei gevierd.

In gezinnen die Moederdag vieren staat de dag tegenwoordig in het teken van het verwennen van moeder. Ze krijgt veelal ontbijt op bed en cadeaus. Het leukste en lekkerste cadeau is natuurlijk om lekker uit eten te gaan bij Athene palace!


Rowena Spiteri - ESM

Kerst

Bij binnenkomst wacht u een warm welkom van de gastheer. Het restaurant Athene palace en personeel zorgen voor een aangename sfeer die de hele avond blijft hangen. Op eerste en tweede kerstdag is het genieten van een speciaal kerstdiner met de gezelligheid van thuis, en de klasse van een toprestaurant.
Laat u overtuigen, en bemachtig een plek in het restaurant. Telefonisch reserveren aanbevolen!