ALLES IS MOGELIJK!

GROEPEN


Wilt uw dineren met uw familie of een groep mensen, particuliere evenement of zakelijk, bedrijfsborrel, jubileum, verjaardagsfeest of een babyshower. bekijk dan hieronder voor meer informatie.

PARTICULIERE EVENEMENTEN


Athene Palace Haag is de perfecte locatie voor uw particuliere evenement. Of u nu een eigen privédiner organiseert, verjaardagsfeest of babyshower. Ons team denkt graag met u mee om uw evenement tot een onvergetelijke ervaring te maken.


RESTAURANT

Normaleopstelling tot ± 200 personen


ACHTERSTE RUIMTE RESTAURANT

Normale opstelling tot ± 100 personen

CATERING


Organiseert u een diner, feest, congres of ander evenement op locatie en bent u op zoek naar een kwalitatief goede culinaire invulling? Vanaf heden is is het mogelijk om de gerechten waar u normaliter van geniet in een van onze restaurants ook op locatie te verzorgen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden qua catering voor kleine en grote evenementen. Van luxe borrelhapjes en rijkelijk belegde broodjes tot een walking dinner, buffet of uitgebreid meergangen diner. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een passende invulling samen te stellen voor uw evenement. Neem met ons hieronder contact op.

ZAKELIJKE

EVENEMENTEN


Athene Palace Wateringen is de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement. Wilt u uw Bedrijfsborrel, jubileum of uw zakelijke feest organiseren? Dan bent u op het geschikte adres.


RESTAURANT

Normaleopstelling tot ± 200 personen


ACHTERSTE RUIMTE RESTAURANT

Normale opstelling tot ± 100 personen

CADEAUBON


Wilt u iemand verassen met een cadeaubon? U kunt bij ons langs komen om een cadeubon te halen om iemand te verassen. 

Athene Palace Den Haag ligt in het hartje van Den Haag aan de overkant van het witte stadhuis, naast een grootparkeergelegenheid.

CONTACT

RESTAURANT

MA - ZO | 16:30 UUR - 00:00 UUR


KEUKEN

16:30 UUR - 22:00 UUR


PITA GIROS CORNER

MAANDAG GESLOTEN

DI - ZO | 12:00 UUR - 22:00 UUR

LET OP! Wij nemen geen reserveringen of bestellingen aan per mail. Indien u gereserveerd of besteld heeft per mail nemen

wij deze niet in behandeling.

ANDERE VESTEGING


Bezoek ook onze andere restaurant in het centrum van Wateringen. Bekijk hierondervoor meer informatie.

ATHENE PALACE

WATERINGEN